Onze Diensten

We bieden u professionele & beste prijs-kwaliteitverhouding vervoer
Europcab airplane icon

LUCHTHAVENVERVOER

We bieden professioneel en exclusief luchthavenvervoer naar alle primaire luchthavens in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk. We zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer, de wensen en de eisen van zakenreizigers en vakantiegangers is ons bekend.

Lees meer
Europcab taxi icon

TAXI DIENSTEN

We bieden professionele en exclusieve taxi diensten in Amsterdam en alle grote steden in Nederland. We hebben premium voertuigen in onze wagenpark van bekende merken zoals Mercedes-Benz, Audi, BMW en Tesla. Onze taxi’s worden goed onderhouden en dagelijks gereinigd.

Lees meer
Europcab chauffeur icon

Privé CHAUFFEUR

We bieden professionele privé chauffeur diensten. Je hebt misschien verschillende vergaderingen om bij te wonen en je wilt niet zelf rijden omdat je in de auto wilt werken. En je wilt niet voor elk rit een taxi reserveren, dan is onze privé chauffeur diensten de beste oplossing voor jou.

Lees meer

DIRECTIEVERVOER

Voor de directieleden, belangrijke gasten of bedrijfsmanagers van grote en kleine ondernemingen hebben we exclusieve directievervoer. Of u dagelijks vervoer van en naar werk wenst als bestuursvoorzitter of u als u één specifieke rit nodig hebt naar een bepaald bestemming, we hebben de oplossing voor u.

Lees meer
Europcab shuttle icon

PENDELDIENSTEN

We bieden professionele pendeldiensten aan in Amsterdam en alle grote steden in Nederland. Of u als bedrijf dagelijks vervoer nodig heeft voor de gasten of werknemers of als particulier zijnde voor een bepaalde periode voor bijvoorbeeld de bruiloftsgasten dan kunnen jullie op ons rekenen.

Lees meer

STADSTOUR

We bieden exclusieve en leuke stadstours voor iedereen. We hebben stads rondleidingen voor alle populaire steden in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. De duur van de tour hangt af van de afstand tussen Amsterdam en de gewenste stad en de grootte van de betreffende stad.

Lees meer
Europcab coach icon

TOURINGCAR

We bieden touringcardiensten aan voor reisbureaus, bedrijven en particulieren. We hebben touringcars voor elke gelegenheid in onze wagenpark, onze mini touringcars kunnen 16 passagiers vervoeren en onze standaard touringcars maximaal 55 passagiers.

Lees meer
wedding transfers icon

TROUWVERVOER

We bieden exclusieve trouwvervoer voor bruidspaar en de bruiloftsgasten. Onze voertuigen kunnen versierd worden naar uw wensen en verlangens. Alle exclusieve auto’s in onze wagenpark kunnen worden ingezet voor trouwvervoer. Ook op de belangrijkste dag van uw leven kunt u op ons rekenen.

Less meer
24/7 tot uw dienst

In Amsterdam & alle grote steden in Nederland
met professionele chauffeurs & comfortabele auto's

Bel Nu 020 226 2012
OF
Boek Online
We bieden diensten aan voor

BEDRIJVEN

We bieden diensten die speciaal zijn aangepast aan de eisen en wensen van zowel kleine als grote ondernemingen en organisaties. We hebben de mogelijkheid om aan hun eisen te voldoen in elk aspect met onze beste prijs-kwaliteitverhouding diensten. Onze klantenbasis bestaat voornamelijk uit bedrijven en organisaties. We hebben de ervaring en kennis om u als een bedrijf of een organisatie zijnde onze diensten aan te bieden die ook voldoen aan uw eisen en wensen.

We bieden diensten aan voor

PARTICULIEREN

We hebben diensten beschikbaar speciaal afgestemd op de wensen en eisen van particulieren. Of het nu gaat om luchthaven, bruiloft, uitgaan, evenement of concert, medisch of welke vervoer dan ook, we weten wat onze klanten van ons verwachten door ons jarenlange ervaring in de vervoersbranche.

Wij zijn gespecialiseerd in

LUCHTHAVENVERVOER

Bijna 9 van de 10 ritten zijn van en naar de luchthavens, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Of u nu voor zakelijke of vakantie doeleinden vliegt, we weten hoe belangrijk het is om tijdig op de luchthaven te zijn. Om onnodige stress te voorkomen, zowel voor onze klanten als voor de chauffeurs, nemen we deze kwestie zeer serieus en we doen er alles aan om op tijd te zijn.

ALLEEN GEKWALIFICEERDE CHAUFFEURS

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en beschikken over een geldige taxichauffeurs vergunning en de benodigde diploma’s. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Ze kunnen zowel Nederlands als Engels spreken.

Boek Nu

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Our Transfers

Scan de code