De Beste Taxis
In Amsterdam
Schipholtaxi
Meer Info
Professionele Taxi Diensten

Amsterdam Schipholtaxi biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding Taxi diensten in Amsterdam en alle grote steden in Nederland.
We bieden premium taxivervoer tegen zeer scherpe tarieven. We bieden ook exclusieve zakelijk vervoer voor bedrijven.

Meer Info
With Schipholtaxi
Catch Your Flight
Boek Nu

Premium Taxi Diensten

We bieden u professionele & beste prijs-kwaliteitverhouding vervoer

WIJ GARANDEREN, U ZULT EEN GEWELDIG ERVARING HEBBEN

Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve transfers voor bedrijven en particulieren. Onze wagenpark bestaat uit premium nieuwste modellen en goed onderhouden voertuigen. Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

En de price?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Tarieven

Beste Prijs Kwaliteit Verhouding


Veilig Online Betalen


Geen Annuleringskosten

Annuleer uw boeking gratis zonder einige kosten of een reden. Zolang de rit is NIET uit gegeven aan de chauffeur.

onze diensten

Aangepast Aan Uw Wensen

Luchthavenvervoer

We bieden professioneel en exclusief luchthavenvervoer naar alle primaire luchthavens in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk. We zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer, de wensen en de eisen van zakenreizigers en vakantiegangers is ons bekend.

Lees meer
Europcab taxi icon

TAXI DIENSTEN

We bieden professionele en exclusieve taxi diensten in Amsterdam en alle grote steden in Nederland. We hebben premium voertuigen in onze wagenpark van bekende merken zoals Mercedes-Benz, Audi, BMW en Tesla. Onze taxi’s worden goed onderhouden en dagelijks gereinigd.

Lees meer
Europcab chauffeur icon

Privé CHAUFFEUR

We bieden professionele privé chauffeur diensten. Je hebt misschien verschillende vergaderingen om bij te wonen en je wilt niet zelf rijden omdat je in de auto wilt werken. En je wilt niet voor elk rit een taxi reserveren, dan is onze privé chauffeur diensten de beste oplossing voor jou.

Lees meer

DIRECTIEVERVOER

Voor de directieleden, belangrijke gasten of bedrijfsmanagers van grote en kleine ondernemingen hebben we exclusieve directievervoer. Of u dagelijks vervoer van en naar werk wenst als bestuursvoorzitter of u als u één specifieke rit nodig hebt naar een bepaald bestemming, we hebben de oplossing voor u.

Lees meer
Europcab shuttle icon

PENDELDIENSTEN

We bieden professionele pendeldiensten aan in Amsterdam en alle grote steden in Nederland. Of u als bedrijf dagelijks vervoer nodig heeft voor de gasten of werknemers of als particulier zijnde voor een bepaalde periode voor bijvoorbeeld de bruiloftsgasten dan kunnen jullie op ons rekenen.

Lees meer

STADSTOUR

We bieden exclusieve en leuke stadstours voor iedereen. We hebben stads rondleidingen voor alle populaire steden in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. De duur van de tour hangt af van de afstand tussen Amsterdam en de gewenste stad en de grootte van de betreffende stad.

Lees meer
Europcab coach icon

Touringcar

We bieden touringcardiensten aan voor reisbureaus, bedrijven en particulieren. We hebben touringcars voor elke gelegenheid in onze wagenpark, onze mini touringcars kunnen 16 passagiers vervoeren en onze standaard touringcars maximaal 55 passagiers.

Lees meer
wedding transfers icon

Trouwvervoer

We bieden exclusieve trouwvervoer voor bruidspaar en de bruiloftsgasten. Onze voertuigen kunnen versierd worden naar uw wensen en verlangens. Alle exclusieve auto’s in onze wagenpark kunnen worden ingezet voor trouwvervoer. Ook op de belangrijkste dag van uw leven kunt u op ons rekenen.

Lees meer

Ander dienst nodig?

Geen zorgen. We bieden ook aangepast vervoer. Stuur ons een bericht met uw wensen zodat we er meer over kunnen praten.
Neem Contact
We bieden vervoer aan

bedrijven

We bieden diensten die speciaal zijn aangepast aan de eisen en wensen van zowel kleine als grote bedrijven en organisaties. We hebben de mogelijkheid om aan hun eisen te voldoen in elk aspect met onze beste prijs-kwaliteitverhouding diensten. Onze klantenbestand bestaat voornamelijk uit bedrijven en organisaties. We hebben de ervaring en de kennis om aan u als een bedrijf en organisatie zijnde diensten aan te bieden die ook aan uw eisen en wensen voldoen.

We bieden vervoer aan

particulieren

We hebben diensten beschikbaar speciaal afgestemd op de wensen en eisen van particulieren. Of het nu gaat om luchthavenvervoer, bruiloft, uitgaan, evenement / concert, medisch of welke vervoer dan ook, we weten wat onze klanten van ons verwachten vanwege onze jarenlange ervaring.

We zijn gespecialiseerd in

Luchthavenvervoer

De meeste ritopdrachten zijn van en naar de luchthavens, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Of u nu voor zakelijke of vakantie -doeleinden vliegt, we weten hoe belangrijk het is om daar op tijd te zijn. Om onnodige stress te voorkomen, zowel voor onze klanten als voor de chauffeurs, nemen we deze kwestie zeer serieus en we doen er alles aan om op tijd te zijn.

24/7 tot uw dienst

In Amsterdam & alle grote steden in Nederland
met professionele chauffeurs & comfortabele auto's

Bel Nu 020 226 2012
OF
Boek Online

Onze Vervoerssoorten

ALLEEN GEKWALIFICEERDE CHAUFFEURS

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en beschikken over een geldige taxichauffeurs vergunning en de benodigde diploma’s. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Ze kunnen zowel Nederlands als Engels spreken.

Boek Nu

Airports

 • Schiphol logo
 • Antwerpen airport logo
 • eindhoven airport logo
 • Brussels airport logo
 • Groningen airport logo
 • rotterdam airport logo
 • LIege airport logo
 • Dortmund airport logo
 • charleroi airport logo
 • Frankfurt Airport Logo
 • Dusseldorf-airport-logo
 • Cologne-Bonn-Airport-Logo
 • Airport Weeze Logo
 • Paris Airport Logo
 • Münster Osnabrück Airport Logo
 • Luxembourg Airport Logo

Reviews

Ratings

5 Star77%
4 Star17%
3 Star4%

2 Star1%

1 Star1%

 • audi-logo
Scan de code